Avsnitt 1 – HUR blir jag en bättre golfare?

Första avsnittet av min nya podcast Bli en bättre golfare är äntligen här! Jag hoppas att du ska gilla att lyssna lika mycket som jag själv gillar att spela in avsnitten och det ska bli fantastiskt roligt att se i vilken riktning podden kommer att gå under de kommande månaderna. Du kan som lyssnare påverka exakt det genom att höra av dig och berätta vad du skulle vilja höra eller vilka ämnen du vill att vi fördjupar oss i.

S01E01 – HUR blir jag en bättre golfare? 

Kanske är det den viktigaste frågan du eller jag kan svara på. Hur blir jag faktiskt bättre och hur kan jag faktiskt bevisa att jag har blivit det? Scoren är sällan en bra idé då så många olika delar går in i att skapa en bra score, det vet du lika väl som jag. Men hur kan jag se till att varje pass jag genomför gör en skillnad i rätt riktning och hur kan jag svara på frågan att jag faktiskt blir bättre? Det och mycket mer i det senaste avsnittet!

Klicka här för att lyssna.