Bli en bättre golfare – Podcastpilot

14:e september publicerades pilotavsnittet av Bli en bättre golfare med MXPGolf.se på de flesta ställen där du hittar podcasts. Det är superkul att äntligen genomföra den idé jag har funderat över så länge. Som en galen podcastlyssnare själv och under de senaste åren haft en podcast tillsammasn med Johan Salzmann från Svensktgolfforum så känns det kul att även få denna idé att lyfta för att ta nästa steg.

Podcastens officiella startdatum är 1:a oktober 2018 och därifrån kommer jag att släppa ett avsnitt av podden varje vecka. Inriktningen är på att göra dig till en bättre golfare med allting vad det innebär. Jag kommer varje avsnitt att djupdyka i olika ämnen inriktad till att göra dig till en bättre golfare. Allting ifrån golfteknik, mental träning, fysträning, spelstrategi och så vidare. De första avsnitten kommer att vara mina egna tankar om ämnen som ligger mig varmt om hjärtat när det kommer till golfutveckling. När podden utvecklas kommer även gäster bjudas in för att diskutera och ta oss ännu längre in i intressanta ämnen.

Varje poddavsnitt kommer att få ett tillhörande blogginlägg här på MXPGolf.se där du kan hitta relevanta länkar, bilder, videos och så vidare från varje avsnitt. Du hittar här även länkar till avsnitten som har publicerats. Mitt mål är även att du som lyssnare vill vara med och diskutera podden och påverka dess framtida innehåll. Det gör du enklast på två olika sätt:

Gå med i Facebookgruppen – Klicka här för att gå med!

Eller skicka mig ett mejl – podcast@mxpgolf.se

Hitta podcasten på – www.mxpgolf.se/podcast