En unik golfresa för dig som vill ge din golf allt 

Functional Golf 

Argentario Golf Resort & SPA, Italien 3-10/11 2019

Boka min plats!

Functional Golf - Helhetsupplägget för din golf 

Max Persson och Anna Magnusson presenterar för dig Functional Golf. Resan för dig som vill ge dig och din golf de absolut bästa förutsättningarna att utvecklas som golfare. Med blandning av golfträning och golfanpassad fysträning är detta resan för dig som vill ge dig själv de bästa långsiktiga resultaten du kan tänka dig. Med personlig anpassning av all träning är det en unik möjlighet att verkligen arbeta med dig och din golf, oavsett nivå och oavsett behov.

Upplägg & introduktion

Träning och golf ska vara roligt och utvecklande, vilket också är anledningen till att vi har valt platsen vi har gjort. Argentario Golf Resort & SPA ger oss de bästa möjligheterna att verkligen kunna erbjuda någonting utöver det vanliga. Under vår vecka tillsammans har du möjlighet att spela varje dag med planerad träning fem av dagarna. De flesta träningspassen kommer att integrera golftränig med fysträning anpassat för golfen. Vi kommer därtill ha ett par träningspass i gymmet på hotellet. Golfträningen fokuserar på golfsvingen och närspelet samtidigt som träningen ger fokuserar på att göra kroppen "golfredo" och hjälpa till att öka svinghastigheten. Kort och gott en vecka full med golf som kommer fungera som grund för din fortsatta utveckling i golfen!

Målet med resan är en långsiktig utveckling för dig som golfare men självklart även att du ska få ut så mycket som bara möjligt under vår vecka tillsammans. Därför startar vårt arbete tillsammans långt innan avresa och fortsätter efter hemkomst. I god tid innan avresa får du ett träningsprogram med tillhörande videos och instruktioner skickat till dig för att ge dig möjligheten att förbereda dig. Efter resan slut ingår även ett träningsprogram för sex månader specifikt inriktat till dig, din golf och dina behov. 

Dina Coacher

Max Persson, PGA Professional  

Max Persson har arbetat som golfcoach i tio år och fokuserar på golfens biomekanik och dess samhörighet med varje spelares golfteknik. Max driver även MXPGolf.se, Sveriges största plattform för golfinstruktion online. 

Anna Magnusson, Functional Golf Specialist 3DMAPS/CAFS  

Anna har arbetat som tränare i snart fem år och arbetar både med grupper och individer på olika sätt. De senaste två åren har Anna specialiserat sig på fysträning och behandlingar av golfare. 

Boka din plats, eller har du frågor?

Boka min plats! 

Antalet platser är begränsade, för att boka din plats direkt. Klicka på länken nedan och kom direkt till vår bokningssida. 

Frågor?

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta Max direkt! Tryk på knappen nedan för att fylla i din fråga.  

Pris: 19995 kr / person

Snabbinformation:

  • Flyg t/r Stockholm-Rom inkl skatter, bagage, golfbag & handbagage.
  • SAS plus inkl fast-track, lounge-access, fria måltider & dryck på flyget. 
  • Del i dubbelrum med 7 frukost & 6 middagar 
  • Obegränsad golf på Argentario Golf Course (6 förbokade tider, övriga i mån av plats) 
  • Fria träningsbollar under schemalagd träning 
  • Fritt inträde till Wellness Center och tennisbanor 
  • Golf- och Träningsresa med Max & Anna enligt ovan.