Ärligt talat, inga förbehåll, inga krav!

Du kan titta på hela den här 7-dels-föreläsningen här och nu, utan att anmäla din e-mail, ja, utan att göra någonting. Här under finner du all sju delar helt öppet. 

Du kan börja använda denna information på dig och din träning redan idag. Jag hoppas att du gör det!

Varför skapade jag denna föreläsning?

Jag älskar verkligen vilken inverkan förståelse för motorisk inlärning och träningsplanering har haft inte bara på mig utan även de spelare jag tränar. Jag vill ge dig chansen att upptäcka samma sak. 

Mitt mål var att skapa en produkt som kan hjälpa golfare av alla nivåer att förstå vikten av strukturerad och utvecklande träning. 

För du förstår, jag träffar golfare nästan varje dag som beskriver samma problem. Träning som snarare skapar problem än förbättring. Träningspass som känns som snarare går bakåt än framåt. Avsaknad av progression och träning som inte ger resultat. Jag har själv upplevt det. Men jag lovar att det finns en lösning. Bättre resultat på kortare tid är helt sant.

Här får du en liten försmak av vad som kommer i kursen...

Jag ger dig kunskapen jag har samlat när det gäller träning, träningsplanering och resultaten det kan producera. Jag ger dig även möjligheten att använda min kunskap för att utveckla din egen träning!

Du får en djupare förståelse i hur en människa lär sig - varför går det bra på rangen men inte på banan? Varför säger medspelarna att de inte ser det resultat jag känner? Vanliga tankar och idéer som ofta bara beskrivs med saker som att du inte tränat nog. Här får du veta vad forskningen faktiskt säger. 

Du lär dig vilka olika träningssätt som finns och hur dessa kan användas för att maximera din inlärning eller totalt köra dina resultat i botten. Ta reda på om du har tränat för att uppleva utveckling eller om du verkligen når densamma. 

Du får ett par enkla mallar för spelare av olika nivåer tagna direkt från sättet jag arbetar med mina spelare. Du behöver bara fylla i din information och du har direkt en klar träningsplanering.

Så utan fördröjning följer här kursen....