Bancoachningsgrupper Tisdag 4/9 15:00-18:00 

På begäran erbjuder Max nu tre stycken grupper med fokus på bancoachning och spel på banan. Grupperna är små för att kunna spela så mycket som möjligt. 


Två stycken grupper med 4 platser/Grupp Grupp 1: 15:00-16:30 Grupp 2: 16:30-18:00

Ni spelar tillsammans med Max och får möjlighet att ställa era frågor gällande spel på banan. Max introducerar även sin syn på spelstrategi och hur du spelar på ditt HCP. Ni startar på hål 1 och spelar så många hål som hinns med. 


 Anmälan & Pris:  

Platserna är nu fyllda. Är du intresserad av andra tillfällen - lämna en intresseanmälan via länken här under. 

Föreläsning - The Scoring Method Spelstrategi för alla golfare Tisdag 4/9 18:00-20:00  

Vill du lära dig mer om spelstrategi och hur du kan göra din golf så enkel som möjligt? Vill du bli jämnare på golfbanan och sänka ditt HCP? Då är The Scoring Method för dig! Tisdagkvällen 4/9 håller Max även en föreläsning inriktad på just spelstrategi för golfare på alla nivåer. 

Förstå hur du på ditt HCP bör planera en golfrunda och varför du borde göra det. Lär dig vilka misstag de flesta hobbygolfare gör och hur du enkelt undviker dem. Men framförallt - börja spela på ditt HCP och bättre än ditt HCP oftare. Bara genom att utvärdera och utveckla din spelstrategi.  


 Anmälan & Pris:  

Kostnad: 100kr/person

Anmälan via knappen neda, betalinstruktioner och mer information får du snart därefter skickat till dig. Det går utmärkt att vara med på båda delar.