Framtidens Golfträning Webinar

Det är dags att förändra golfträning för alltid! Onsdag 13/4 - 18:00
Anmäl mig!

Har du svårt att nå dina mål i golfen? Är du trött på att inte se utvecklingen du förväntar dig? Detta är för dig!

Vad är ditt mål som golfare?

Halvera HCP, bli jämnare eller elitgolf?

Alla golfare har ett mål, om du fick välja fritt, vad skulle ditt mål vara? Tro det eller ej men att ta sig till ett mål som känns otroligt kan vara lättare än du tror.

Hur garanterar vi resultat av vår träning?

Framtidens Golfträning

Som klubbgolfare har vi begränsat med tid att lägga på vårt golfspel. Hur ser vi då till att tiden du lägger ner hjälper dig mot målet du har satt för dig själv? 

Hur undviker du de stora misstagen?

Lär dig av andras och dina egna misstag

Varför ska vi gå i samma fällor som alla golfare gjort genom alla tider. I en enkel process kan vi utveckla hur du tränar och ser ditt golfspel för att lyckas nå dina mål. 

 

Min syn på golfcoachning och utveckling

Jag kallar mig en golfcoach av en anledning. Mitt ansvar för mina spelare är större än bara teknik. Det finns så mycket som påverkar ditt resultat som golfspelare och desto mer jag arbetat inom golfen inser jag hur enkelspåriga vi som golfspelare gärna blir. Där har vi som golftränare ett enormt ansvar. Min vision om golfcoachning och utveckling är att hjälpa fler spelare inte bara att svinga klubban bättre utan också att faktiskt nå sina mål varje säsong och bli en bättre golfare. Framtidens Golfträning är vårt synsätt på hur du på bästa sätt lyckas med det.

Max Persson

Grundare MXPGolf.se, PGA Club Professional

Pris: 300kr per person

Fyll i din information i formuläret nedan för att anmäla dig. Inom 24 timmar får du en PayPal-länk skickad till dig för att betala din plats till webinaret. Din plats är bekräftad när du har betalat. 

Vad är framtidens golfträning?

Framtidens Golfträning är ett nytt och annorlunda synsätt av golf, golfspelet och golfutveckling. Grundat i våra filosofier om träning och utveckling tillsammans med erfarenheter som aktiv i golfbranschen i över 20 år. Framtidens Golfträning är hur vi ser att golfare kan ta steg i sin utveckling de aldrig trott varit möjligt. 

Hur vet jag om detta passar mig?

Föreläsningen och arbetssättet passar alla golfare som har ett tydligt mål de vill arbeta mot. Det är ingen svingfilosofi, det kräver ingen ny golfsving utan riktar sig mot att hjälpa dig utvecklas som golfspelare. Har du ett tydligt mål för säsongen 2022 och framåt och vill veta mer om hur vi hade arbetat tillsammans med dig för att nå dit är detta rätt för dig!

Jobbar ni bara med duktiga golfare?

Framtidens Golfträning fungerar lika bra för nya golfare som elitsatsande spelare. Oavsett om målet är att ta Grönt Kort eller ta sig ut på PGA-touren, eller någonting däremellan. Grunden är enkel att anpassa efter sig och sina mål. 

Vad får jag under föreläsningen?

En introduktion till Framtidens Golfträning. Du kan redan efter denna kväll börja se annorlunda på din golfutveckling och din träning. Du får med dig enkla verktyg och tankar som bevisats hjälpa spelare på alla nivåer. Du kommer också få en unik möjlighet att vara en del av Framtidens Golfresa Online och med hjälp av Max och Anna fortsätta arbetet mot ditt mål.