GAINS Golf Weekend

Sand Golf Club, 5-6/6 2021

TRÄNA

Under två dagar tränar du på spelets alla delar tillsammans med Max Persson och Fredrik Lindblom. 

SPELA

Du får spela två rundor på Sand Golf Club, en av Sveriges bästa golfbanor och en utmaning perfekt för att prova dina nya kunskaper. 

UTVECKLAS

Tillsammans med dina tränare bygger du en plan för din utveckling kortsiktigt och långsiktigt. Oavsett din nuvarande nivå. 

Utveckla din golf tillsammans med oss

GAINS Golf Weekend är utvecklingen av framgångskonceptet som Max Persson och Fredrik Lindblom hittat tillsammans. Max i sin roll som golftränare med största fokus mot det långa spelet. Tillsammans med Fredrik Lindblom, golfproffs och närspelscoach skapar en helhetslösning som du inte vill missa. Under två dagar får du möjligheten att tränas och utvecklas tillsammans med två eftertraktade tränare i en miljö som är oslagbar. Dessutom får du möjligheten att komma ut på golfbanan och testa dina kunskaper och utmana dig själv. GAINS Golf Weekend är för golfare på alla nivåer som är entusiastiska för sin golf och vill fortsätta utvecklas. 

Vad får du under

GAINS Golf Weekend?

Golfteknik med Max Persson

Max Persson, PGA Professional hjälper dig med tekniken i den fulla svingen och de individuella anpassningar du behöver för att utvecklas. Under helgen får du träna i grupp med individuell feedback för att göra den stora skillnaden i din utveckling. Tillsammans med moderna träningshjälpmedel effektiviseras träningen. 

Närspelsteknik med Fredrik Lindblom

Fredrik Lindblom hjälper dig med ditt närspel. Fredrik som inte bara är en duktig spelare själv är också närspelscoach till flera golfproffs på bland annat PGA Tour. På ett enkelt och tydligt sätt kan Fredrik ge dig de en enorm utveckling i det alltid så viktiga närspelet. 

Utmana dig själv på banan

Du har dessutom möjligheten att utmana din nya teknik och närspel på en av Sveriges bästa golfbanor. Passa på att få tips om spelstrategi och att anpassa ditt spel efter nivån du spelar på. Eller bara ge dig själv de bästa förutsättningarna att spela den bästa golfen du kan göra.   

Vem är GAINS Golf Weekend för?

Vi har skapat GAINS Golf Weekend för den golfintresserade spelaren. Den passar spelare på alla nivåer spelmässigt och erfarenhetsmässigt. Oavsett om du började spela det senaste året eller har spelat i 20+. All träning anpassas till individen och vi vill alltid se till att varje deltagare får den bästa förutsättningen för att utvecklas. 

MÖT DINA TRÄNARE

Max Persson,
PGA Club Professional &
MXPGolf.se

Max Persson är golftränaren som tagit golfinstruktionen online via sitt arbete med MXPGolf.se. Max arbetar idag på Sand Golf Club och har de senaste åren varit aktiv på Östersund-Frösö GK. Max är en modern golfcoach med sina största erfarenheter i att utveckla spelares fulla sving.
Max har genom åren haft möjlighet att lära sig från några av de mest eftertraktade och bästa golftränarna i världen. Med namn som Mike Adams, Scott Cowx och Claude Harmon III på den listan. Max arbetar alltid utifrån individens förutsättningar och anpassar all träning av ditt nuläge och din målsättning. 

Fredrik Lindblom,
PGA Tour Latino America &
Närspelscoach PGA Tour

Fredrik spelar idag på PGA Tour Latino America och bor sen tio år tillbaka i USA. Genom sin egen proffssatsning har han haft möjligheten att utvecklas till en duktig och eftertraktad närspelscoach där han idag hjälper flera proffs på bland annat PGA- och European Tour. Fredrik presenterar närspelsteknik på ett tydligt och intressant sätt som gör det enkelt för dig som spelare att ta till dig och utvecklas oavsett nivå. Dessutom driver Fredrik ett framgångsrikt företag som producerar och säljer träningshjälpmedel i Short Game Gains.

Sand Golf Club – 
En av Sveriges bästa golfanläggningar

Vi är enormt glada över att kunna genomföra GAINS Golf Weekend på en av Sveriges bästa golfanläggningar. Sand Golf Club bjuder inte bara på en av de bästa golfbanorna i Sverige utan har också perfekta förutsättningar för träning – av såväl det långa som korta spelet. 
Som deltagare i GAINS Golf Weekend får du bo på hotellet som har utsikt mot det fantastiska 12:e hålet, bara en järnsjua ifrån klubbhuset, rangen och första tee. Bara anläggningen i sig är en upplevelse du sent kommer att glömma. 

Program för dagarna:

FREDAG 4/6

Starttider och middag på Sand Golf Club

I priset ingår en runda på Sand Golf Club och en tvårätters middag på
Dudens Golfrestaurang samma dag du anländer.

LÖRDAG 5/6

09:00-13:00 Träning med Max & Fredrik

Grundläggande genomgång i den fulla svingen tillsammans med Max och närspelets alla slag tillsammans med Fredrik.

13:00-14:30 Lunch och uppvärmning

14:30-19:00 Spel på Sand GC

Spela med fokus på din träning från förmiddagen eller tävla mot andra deltagare. 

19:00 Gemensam middag på Dudens Golfrestaurang

SÖNDAG 6/6

09:00-10:30 Clinic med Fredrik 

Fredrik går igenom sin filosofi och sina erfarenheter från åren på touren, både som spelare och coach.

10:30-12:00  Speedträning med Max

Öka farten i klubban och slå längre! 

12:00-13:00 Lunch 

13:00-15:00 Träning med Max & Fredrik

Fortsätt utveckla din teknik i det korta och långa spelet tillsammans med Max & Fredrik.

Anmäl dig idag 
Pris: 8995kr/person

Anmäl dig genom att fylla i din information här under. 

Information: 
Datum & Tid – lördag & söndag
5-6/6 2021
Plats: Sand Golf Club
Pris: 8995kr/person
Vad ingår?
8 timmar träning enligt ovan
2 st greenfees på Sand Golf Club
2 frukostar & middagar på Dudens Golfrestaurang

OBS! Begränsat antal platser.
VI tar hänsyn till rådande situationer och följer utveckligen under tiden fram till workshopen.

Tillval