Gains Golf School 2.0
Sand Golf Club 13/7

Utveckla ditt spel med Max Persson, Fredrik Lindblom, Hannah Gregg och Anna Magnusson på Sand Golf Club. 

Träna och utvecklas i en unik miljö

Gains Golf School 2.0 är dagen för dig som vill fortsätta att utveckla din golf oavsett tidigare nivå. Max, Fredrik, Hannah och Anna går tillsammans igenom de olika delarna av spelet. Med en blandning av sin kunskap och erfarenhet lovar de en unik upplevelse!

NÄRSPEL

Fredrik och Hannah hjälper dig med. slagen runt och på greenerna. Putt, chip, pitch och bunkerslag bryts ner och görs enklare tillsammans. 

UTVECKLAS

Utvecklas som spelare tillsammans med dina tränare och coacher under dagen. Ingen del av spelet lämnas till slumpen.

LÅNGA SPELET

Max och Anna hjälper dig att utveckal ditt långa spel och ger just dig vad du behöver. Bättre bollträff och längre golfslag i fokus.

Fredrik Lindblom,
Short Game Gains &
PGA Tour Latin America

Fredrik är golfproffset som även hjälper golfare på den absoluta världstoppen med sitt närspel. Fredrik spelar idag på PGA Tour Canada. Fredriks filosofi inom närspel tillsammans med hans pedagogiska sätt har gjort honom till en otroligt omtyckt coach som hjälper spelare över hela världen. Tillsammans med Hannah Gregg driver Fredrik företaget Short Game Gains som säljer träningshjälpmedel till spelare på alla nivåer.  

Max Persson,
PGA Club Professional
MXPGolf.se

Max är golftränaren som tog med sig sitt yrke online. MXPGolf.se är idag den största plattformen för golfinstruktion online där tusentals golfare får hjälp med sitt spel dagligen. Som coach är Max en modern golftränare med en unik bakgrund inom biomekanik och funktionell rörelse, tillsammans med sin kunskap om golfteknik skapar det ett nytt synsätt för hela svingen. Idag driver Max tillsammans med Anna Magnusson Sand Golf Performance på Sand Golf Club. 

Hannah Gregg,
Short Game Gains &
EPSON Tour

Hannah Gregg är en professionell golfspelare på EPSON och WAPT. Utöver det driver hon tillsammans med Fredrik företaget Short Game Gains och framgångsrika arbeten med sociala medier. Av många anses Hannah vara en vassare både coach och spelare runt greenerna än Fredrik.   

Anna Magnusson,
FAFS, FGS,
Sand Golf Performance

Anna Magnusson driver Sand Golf Performance tillsammans med Max Persson. Annas bakgrund är inom träningsvärlden med allt ifrån Yoga till träning med individer. De senaste åren har Anna fokuserat mot golf och utvecklingen av golfare med hälsa i fokus. 

Träna och utvecklas som en tourspelare

Vi har skapat upplägget för Gains Golf School 2.0 utformat med tourspelare i tanken. Ett komplett upplägg som inte lämnar något till slumpen. Fullsvingen, närspelet, puttningen, fysen i en härlig kombination.

All träning är anpassad efter individen och riktar sig till den intresserade golfaren, oavsett HCP eller erfarenhet.

Tillsammans skapar vi en fantastisk dag med de bästa förutsättningarna till utveckling för dig och din golf. Gains Golf School 2.0 erbjuder verkligen något utöver det vanliga och vill du ge din golf det där extra, då är det här du ska vara!

Fullsving - Speed & Power

Hur tränar du tekniskt för att öka farten i klubban och kraften i kroppen?

Närspel

Hur tränar du och utvecklar dina slag på och runt green för att hjälpa dig att prestera bättre?

Detaljer:

  • NÄR?      Onsdag 13:e juli 09:00-17:00
  • VAR?        Sand Golf Club

Program

  • 09:00-10:30 – Clinic med Hannah och Fredrik
    10:30-13:00 – Träning Sving/Närspel
    13:00-13:45 – Lunch
    13:45-17:00 – Träning Sving/Närspel

Detta ingår:
– Clinic & träning enligt ovan

– Goodiebags till alla deltagare
– Lunch på Bistro Sand

 

Pris – 2995kr/person

 

 

Copyright MXPGolf.se © All rights reserved.