Kurser hos MXPGolf.se
Klicka på bilderna för att komma direkt till kurserna

Tillgängliga kurser

Träna golf utan golfklubba!

Lär dig mer om hur du tränar och utvecklar golfsvingen inomhus eller hemma under vintersäsongen.

Nybörjarkursen - Känd från YouTube!

Lär dig grunderna i golfen för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas. En utveckling av den populära YouTube-serien på MXPGolf.se. 

Den Stora Sliceguiden!

Slicen är utan tvekan den vanligaste bollbanan hos golfare på alla nivåer. Det är även bollbanan som ofta leder till stora problem. I den stora sliceguiden går Max igenom alla delar du kan tänka dig behöva för att bemästra din slice och utveckla ditt golfspel. 

Wedgeskolan - Från 3 till 2

Wedgarna i ditt närspel kan vara allt ifrån de riktigt korta slagen till de längre inspelen. Oavsett vad så är det kanske det viktigaste slaget vi har i bagen. En bra wedge kan fort ta antalet slag från 3 till 2. I wedgeskolan djupdyker vi i wedgeteknik – häng med!

Bollflyktslagarna 101

Bollflyktslagarna bestämmer hur bollen flyger men hjälper oss som spelare att förstå varför bollen gör som den gör. En god kunskap och färdighet i våra lagar innebär att det är lättare för oss att kontrollera bollflykten och slå bättre slag. 

Functional Golf System med Anna

För dig som vill ha en rörligare, starkare och mer anpassad golfkropp. Anna tar dig igenom olika träningspass för olika mål med träningen. 

Bli en jämnare golfare!

Alla golfares dröm är att spela jämnare. I kursen Bli en jämnare golfare djupdyker vi i vad du behöver för att bli jämnare. Allt ifrån förberedelser innan ditt spel till teknisk träning, spelstrategi och mycket mer. 

Kommande kurser

Detta är kurser som kommer upp på online-akademin under de kommande månaderna. 

Spelstrategi - Vinter 2020

Lär dig grunderna till en klok spelstrategi, hur du kan träna på det och skapa en bättre förståelse. På så vis sänka din score. Kursen lanseras vintern 2020. 

Under 90! - Våren 2020

Drömmer du om att nå under 90 slag på en runda? Detta är kursen för dig! Utvecklingen från Under 100 lanseras våren 2020. 

Nörda med Max - Vårvintern 2020

Häng med Max när han nördar ner sig totalt i golfsvingens olika moment. För dig som vill ha det där lilla extra i teknik och förstå golfsvingen ännu bättre. Lanseras vårvintern 2020. 

Under 100 - Våren 2020

Drömmer du om att nå under 100 slag på en runda? Detta är kursen för dig! Utvecklingen från nybörjarkursen lanseras våren 2020. 

Under 80! - Våren 2020

Drömmer du om att nå under 80 slag på en runda? Detta är kursen för dig! Utvecklingen från Under 90 lanseras våren 2020. 

Mer material är på gång!

Vi arbetar ständigt med att uppdatera utbudet av kurser på MXPGolf.se. Är det något specifikt du skulle vilja ha hjälp med rekommenderar vi dig verkligen att kontakta oss och berätta mer!

15 + 8 =

 

Copyright MXPGolf.se © All rights reserved.