Kurser hos MXPGolf.se
Klicka på bilderna för att komma direkt till kurserna

Tillgängliga kurser

Den enkla golfsvingen

Vill du förenkla golfsvingen efter dig och dina fysiska förutsättningar? Då är detta kursen för dig. Jag har tagit min kunskap och golfteknik, biomekanik och inlärning för att förenkla svingen för spelare som vill göra det just så enkelt som möjligt. 

Short Game Gains Närspelskursen

Fredrik Lindblom är en av de mest eftertraktade närspelscoacherna online. I Short Game Gains Närspelskursen delar han med sig av sin kunskap som han lärt sig genom åren som spelare och coach. Lär dig grunderna i pitch-, chip- och bunkerslaget samt hur du kan anpassa dig efter de olika lägena du möter på golfbanan.

Under 100 - Spräng första drömgränsen

För många spelare är 100 slag den första drömgränsen. Detta är kursen för dig som vill nå dit för första gången eller fortsätta hålla dig under med en fortsättning från den populära Nybörjarserien!

Spelstrategi -Spela smartare!

Lär dig grunderna till en klok spelstrategi, hur du kan träna på det och skapa en bättre förståelse, sänk din score och spela smartare.

Träna golf utan golfklubba!

Lär dig mer om hur du tränar och utvecklar golfsvingen inomhus eller hemma under vintersäsongen.

Nybörjarkursen - Känd från YouTube!

Lär dig grunderna i golfen för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas. En utveckling av den populära YouTube-serien på MXPGolf.se. 

Den Stora Sliceguiden!

Slicen är utan tvekan den vanligaste bollbanan hos golfare på alla nivåer. Det är även bollbanan som ofta leder till stora problem. I den stora sliceguiden går Max igenom alla delar du kan tänka dig behöva för att bemästra din slice och utveckla ditt golfspel. 

Clinic med Fredrik Lindblom & Jesper Kennegård

Häng med på en clinic Fredrik Lindblom och Jesper Kennegård gjorde på Ingarö Golfklubb tillsammans med Max. De delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Under 80 - Stegen mot drömscoren

Vill du ta nästa steg och börja skjuta under 90 slag mer konsekvent? Då är detta kursen för dig. Vi utvecklar innehållet ifrån Under 100 och Under 90 för att hjälpa dig att nå hela vägen till ditt drömmål. 

Under 90 - Nå nästa drömgräns

Vill du stabilisera spelat på under 90 slag? Eller vill du nå dit för allra första gången? Det här är kursen för dig. Vi går igenom allt ifrån de tekniska till de strategiska aspekterna som krävs samtidigt som vi nuddar vid träning och förberedelser. 

Wedgeskolan - Från 3 till 2

Wedgarna i ditt närspel kan vara allt ifrån de riktigt korta slagen till de längre inspelen. Oavsett vad så är det kanske det viktigaste slaget vi har i bagen. En bra wedge kan fort ta antalet slag från 3 till 2. I wedgeskolan djupdyker vi i wedgeteknik – häng med!

Bollflyktslagarna 101

Bollflyktslagarna bestämmer hur bollen flyger men hjälper oss som spelare att förstå varför bollen gör som den gör. En god kunskap och färdighet i våra lagar innebär att det är lättare för oss att kontrollera bollflykten och slå bättre slag. 

Functional Golf System med Anna

För dig som vill ha en rörligare, starkare och mer anpassad golfkropp. Anna tar dig igenom olika träningspass för olika mål med träningen. 

Bli en jämnare golfare!

Alla golfares dröm är att spela jämnare. I kursen Bli en jämnare golfare djupdyker vi i vad du behöver för att bli jämnare. Allt ifrån förberedelser innan ditt spel till teknisk träning, spelstrategi och mycket mer. 

Kommande kurser

Detta är kurser som kommer upp på online-akademin under de kommande månaderna. 

Mer material är på gång!

Vi arbetar ständigt med att uppdatera utbudet av kurser på MXPGolf.se. Är det något specifikt du skulle vilja ha hjälp med rekommenderar vi dig verkligen att kontakta oss och berätta mer!

2 + 2 =

 

Copyright MXPGolf.se © All rights reserved.