MXPGolf.se
ONline-akademi

Online-akademin hos MXPGolf.se är en ny träningsplattform för golfintresserade. Akademin erbjuder ett unikt sätt för dig som medlem att lära dig mer om golf, golfsvingen och din egen utveckling som spelare.  

Varför ska du vara med?

Online-akademin ger mig en unik möjlighet att erbjuda nästa nivå av golfinstruktion online. 
Jag har länge funderat på hur jag ska kunna utveckla arbetet med MXPGolf.se och efter 4 år och över 1300 instruktionsvideos blev steget med en online-akademi fullt naturligt. Detta ger mig möjligheten att erbjuda dig som medlem saker som tidigare inte var möjligt på samma sätt. Fortfarande med samma mål – att med lättillgänglig golfinstruktion hjälpa dig att bli den bästa golfare du kan bli! 
//Max Persson, Grundare MXPGolf.se 

Tre grundpelare för
Online-akademin hos MXPGolf.se

#1 Kurser

Längre sammanhängande kurser med tydlig inriktning ger dig en unik möjlighet att lära dig mer om specifika delar av spelet. 

 #2 Träningspass

Häng med på specifika träningspass med olika anpassade inriktningar. Aldrig har det varit så enkelt att genomföra bra träning. 

#3 Community

Online-akademins medlemmar blir en del av vårt community genom en egen Facebook-grupp och mejllista. Medlemmar i vårt community är direkt med och påverkar framtida material i Online-akademin och får unika möjligheter till direkt feedback på sin golf och unika erbjudanden från våra samarbetspartners. 

Utveckla din golf med oss

Lättillgänglig golfinstruktion

Vår Online-akademi är tillgäng överallt – det enda du behöver är en internet uppkoppling. Ta med dig akademin direkt till dina träningspass. 

Skapa helheten

Vår Online-akademi ser till helheten för dig som golfare. Alla delar av spelet innefattar inte bara golfteknik och de olika slagen utan även dina förberedelser, din kropp, strategi och det mentala. 

Få hjälp på resan mot ditt mål

Online-akademin hos MXPGolf.se hjälper dig med din resa mot ditt mål som golfare. Om det är singelhandicap, att gå under par eller klara ditt gröna kort!

Gå med idag!

Vi har medlemskap som passar alla nivåer av golfare – klicka på knappen här under för att läsa mer direkt.

 

Copyright MXPGolf.se © All rights reserved.