Partners – MXPGolf.se

MXPGolf.se samarbetar med specifika märken och produkter i golfindustirin idag. Produkterna och tjänsterna  är saker som vi själva använder och vars kvalité vi kan stå för. Som medlem hos MXPGolf.se får du unika erbjudanden hos flera av våra partners. 

Black Clover är kepsmärket som står för kvalité, komfort och utseende. För dig precis som oss som vill ha kepsar som funkar lika väl på golfbanan som utanför är detta märket för dig!

 

Unikt erbjudande för MXPGolf.se-medlemmar

  • Inget erbjudande just nu

Procedos Platform 9 är träningsredskapet du kan använda både på golfbanan, på gymmet eller hemma för träningen. Du hittar Procedos Platform 9 i flera av våra videor och kurser som ett träningsverktyg som förenklar din träning.

 

Unikt erbjudande för MXPGolf.se-medlemmar

  • Inget erbjudande just nu

Majoriteten av golfresorna som MXPGolf.se genomför görs tillsammans med Nordpoolen. Nordpoolen är ett resebolag med resmål på flera platser i Spanien. Oavsett om du är ute efter en kort-helg eller Longstay hittar Nordpoolen en lösning för dig.

Erbjudande från Nordpoolen:

  • Ange MXPGolf.se när du bokar

Kontakta oss

Vi är alltid öppna för nya samarbeten. Är du leverantör som vill komma i kontakt med oss eller har du en idé om en produkt/tjänst du skulle vilja rekommendera, hör av dig!

 

Copyright MXPGolf.se © All rights reserved.