Om Podden
“Bli en bättre golfare”

Bli en bättre golfare är podcasten som djupdyker i alla golfrelaterade ämnen. Både genom att Max delar med sig av sina tankar, åsikter och kunskap kring ett ämne eller genom diskussioner med en inbjuden gäst. Bli en bättre golfare är podden för dig som vill lära dig mer om golfens olika delar, alltihop med slutmålet att göra just dig till en bättre golfare. 

Poddens mål och vision

Bli en bättre golfare har alltid haft som mål att göra just det – hjälpa dig att bli en bättre golfare. I början handlade det om diskussioner kring olika ämnen och successivt har det blandats med intressanta gäster och personer insatta i Golfsverige och världen. Poddens vision är att hjälpa sprida inspiration och kunskap till golfare runt om i Sverige och hjälpa oss alla att bli bättre golfare. 

Vem är Max

Max Persson har drivit MXPGolf.se sedan 2015 och har arbetat i golfbranschen sen 2010. Max brinner för sin egen utveckling och där också att söka ny kunskap och hjälpa andra att inspireras. Därför blev podcasten ett naturligt sätt att utveckla MXPGolf.se’s verksamhet. 

Max historia

En hängiven poddlyssnare sen över tio år tillbaka vet Max vilken underbar kompanjon en bra podd kan vara. Att lära sig mer under ett träningspass, en busstur eller en lång bilfärd är bara ett sätt att effektivisera de tråkigaste av uppgifter. Tanken om en podcast inriktad mot golfare har länge funnits där och 2018 togs de första stegen för att skapa Bli en bättre golfare.

Nya avsnitt

Släpps på torsdagar, varje vecka.

Vill du vara en gäst?

Var med i podden

Förslag, tankar och idéer?

Har du förslag på gäster till kommande poddavsnitt? Har du feedback gällande kvalité eller idéer för utvecklingen av podden? Var med och påverka genom att skicka ett meddelande via formuläret här bredvid. 

15 + 12 =

 

Copyright MXPGolf.se © All rights reserved.