Res med max & Anna till Portugal

Äntligen är det dags att blicka framåt! Till härlig värme, fantastiska golfbanor och utvecklande golfträning. Tillsammans med sina partners Hey Golf Guide åker Max & Anna till  Quinta da Marinha 6-13/3 2022. 

Läs mer!Boka!

5 dagars golfskola tillsammans med Max Persson. 5 dagars spel på en fantastisk golfbana och riktigt skönt golfhäng. 

Golfresor med Max och Anna är något annorlunda. Du arbetar inte enbart med golfsvingen och golftekniken. Anna hjälper dig och din kropp att klara av golfen bättre, Max utvecklar din teknik samtidigt som de tillsammans hjälper dig att hitta din golfglädje och ta nästa steg i ditt Golf-IQ. Allt med målet för att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas. 

Att starta säsongen med en resa som denna innebär att du ger din säsong på hemmaplan de absolut bästa förutsättningarna. Tänk dig själv att du kommer tillbaka till hemmabanan och säsongsstart full med skön energi, bättre teknik och förståelsen för hur du ska ta ditt spel till nästa nivå. Det är vad vi vill ge dig!

Våra resor genomförs tillsammans med vår partner Hey Golf Guide som tar hand om oss från bokning till hemkomst. Med unika erfarenheter och avtal med närmare 80 av världens 100 högst rankade banor hjälper Hey Golf Guide oss att skapa en resa du aldrig kommer att glömma. 

Träna, trivs och utvecklas!

Om destinationen

Vi reser till Quinta da Marinha cirka 40 minuter nordväst om Lissabon utmed Atlantkusten. Vi bor på det nyrenoverade femstjärniga hotellet och spelar en fantastisk golfbana designad av ingen mindre än Robert Trent Jones. 

Välkommen in till nyrenoverade 5-stjärniga Quinta da Marinha. Trots sin redan tidigare höga standard valda man att totalrenovera hotellet 2020. Nu kommer man till ett hotell med härligt ljusa färger och mycket grönska både inne i hotellet och utanför. Rummen är ljusa och fräscha och alla rum har antingen balkong eller en terrass man kan sitta och njuta på.  

Golfbanan bjuder på en lagom utmaning med sina fairways kantade av pinjeträd som lätt sätter dig i trubbel. Tar du också med vinden i beräkningarna har du snart en härlig utmaning för golfare på alla nivåer. Tillsammans med bra träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en skön golfresa.  

Upplev anläggningen

Klicka på bilden nedan för att se en video ifrån Quinta da Marinha.

Detta ingår: 

Flyg T/R – Stockholm – Lissabon
Utresa 6/3  19:00 & Hemresa 13/3 12:50

Transfer T/R

Del i dubbelrum 7 nätter*

 Frukost & 5 middagar

Träning med Max & Anna alla speldagar

MXPGolf.se Goodie-bag!

 Fri avbokning fram till 27/1 2022

Pris: 18995kr/person

*Enkelrumstillägg – 3000kr

 

Dina tränare 

Du tränar tillsammans med Max Persson, PGA Club Professional och Anna Magnusson, Fellow of Applied Functional Science. All träning sker i grupp med individuella inslag. 

Max Persson

PGA Club Professional

Anna Magnusson

FAFS

BOKA DIN PLATS

Använd formuläret bredvid för att skicka in din anmälan. 

Detta ingår: 

Flyg T/R – Stockholm – Lissabon
Utresa 6/3  19:00 & Hemresa 13/3 12:50

Transfer T/R

Del i dubbelrum 7 nätter*

Frukost & 5 middagar

Träning med Max & Anna alla speldagar

MXPGolf.se Goodiebag!

Fri avbokning fram till 27/1 2022

Pris: 18995kr/person

*Enkelrumstillägg 3000kr

 

 

;

 

Copyright MXPGolf.se © All rights reserved.