Short Game Gains –
Närspelskursen
 40 minuter

Bollflyktslagarna bestämmer hur bollen flyger men hjälper oss som spelare att förstå varför bollen gör som den gör. En god kunskap och färdighet i våra lagar innebär att det är lättare för oss att kontrollera bollflykten och slå bättre slag. 

Del 1 - Pitchslaget

Fredrik lär dig sin filosofi om det grundläggande pitchslaget och hur du lär dig att slå slaget ifrån alla olika lägen. 

20 min. 

Del 2 - Bunkerslaget

I del 2 lär Fredrik dig sin filosofi för det grundläggande bunkerslaget. Hur bygger du en bra bunkerteknik och ett bra resultat? Därefter visar Fredrik dig enkla sätt att lösa de tuffaste av lägen. 

14min

Del 3 - Chipslaget

Utveckla kunskapen kring markkontakten med tre riktigt bra övningar för att både förstå och utveckla den. 

6min

Del 4 - 3 Checkpunkter för ditt pitchslag

Fredrik utvecklar sin filosofi med tre grundläggande checkpunkter för ditt pitchslag och rörelsen vi vill uppnå.

7min

Del 5 - Puttning

Fredrik delar med sig om sin filosofi på green och hur du utvecklar din puttning.

5min

Fredrik Lindblom

Fredrik Lindblom är golfproffs på PGA Tour Latin America samt närspelscoach till flera framstående proffs på PGA-, LPGA- och Europa-touren. Utöver det driver han även Short Game Gains.

Fredriks genomgångar - Coachning

Häng med på Fredriks genomgångar med grupper ifrån vår gemensamma träningsdag på Ingarö Golfklubb. Han går igenom Pitch, Chip och Bunkerslag på ett enkelt sätt för att hjälpa dig utvecklas. 

25min

Kurser du också kommer att gilla: 

Den stora sliceguiden!

Slicen är utan tvekan den vanligaste bollbanan hos golfare på alla nivåer. Det är även bollbanan som ofta leder till stora problem. I den stora sliceguiden går Max igenom alla delar du kan tänka dig behöva för att bemästra din slice och utveckla ditt golfspel. 

Functional Golf System med Anna

Anna Magnusson, Functional Golf Specialist & PT, hjälper dig med din fysträning. FGS fokuserar på träning utifrån fyra olika positioner i golfsvingen. FGS hjälper dig med allt ifrån rörlighet till explosivitet, styrka och balans. 

 

Copyright MXPGolf.se © All rights reserved.