Lättillgänglig, modern & utvecklande golfinstruktion för dig!

Online-akademi

MXPGolf.ses online-akademi ger dig tillgång till unikt material för att hjälpa dig att utveckla din golf!

YouTube-kanal

MXPGolf.ses YouTube-kanal är Sveriges största plattform för golfinstruktion. Du hittar 1000-tals videor på länken nedan. 
MXPGolf.se hjälper dig nå framgång

Lås upp din fulla potential.
Bli en bättre golfare!

MXPGolf.ses online-akademi hjälper golfare på alla nivåer att utveckla sin förståelse för sporten och sin egen teknik. Med kurser, videor, blogginlägg och mycket mer hjälper vi dig att utvecklas som golfare för att nå nästa nivå .

Kurser med olika inriktningar för att hjälpa din utveckling

Teman som golfteknik, spelstrategi, fysträning, mental träning och mycket mer

Videolektioner för medlemmar

Community för alla medlemmar

Videoinstruktion för svingförändring och utveckling

Online-akademi

MXPGolf.ses online-akademi är något utöver det vanliga och djupdyker i golfens alla delar med ett unikt synsätt. 

YouTube-kanalen

MXPGolf.ses YouTube-kanal innehåller över 1000 olika videos med inriktning på golfens alla delar. Med flera uppladdningar varje vecka är det stället att hålla koll på!

Blogg

MXPGolf.ses blogg är stället för dig som vill läsa om olika ämnen relaterade till golfen. 

Podcast

Bli en bättre golfare är podden för dig som vill lyssna och lära dig mer om golfen. I en härlig blandning av intervjuer och diskussioner träffar du Sveries bästa inom golfens olika områden.

Vad är MXPGolf.se och vår online-akademi?

Sen Max startade MXPGolf.se hösten 2015 har det vuxit varje år och är idag Sveriges största plattform för golfinstruktion online. Online-akademin har blivit en naturlig utveckling på det arbete som görs med MXPGolf.se för att kunna erbjuda ännu mer kunskap till golfare på olika nivåer. 

Varför startade du MXPGolf.se?
MXPGolf.se startade hösten 2015 för att hjälpa golfare att utvecklas och göra golfinstruktion mer lättillgänglig för alla. Sen dess har MXPGolf.se fortsatt att växa och nått nya nivåer. 
Vad är MXPGolf.ses online-akademi?
Online-akademin är en medlemskapstjänst med en utveckling av det material du hittar på YouTube och sociala medier. Online-akademin ger mig en unik möjlighet att djupdyka i specifika ämnen och fortsätta utveckla arbetet. 
Ersätter online-akademin YouTube-kanalen?
Absolut inte! Online-akademin kommer endast vara en utveckling av YouTube-kanalen och fungera som ett komplement för den som vill ha ännu mer. Materialet på YouTube-kanalen påverkas ej. 
Vem är online-akademin för?
För dig som vill ha det där lilla extra. Ett medlemskap ger dig tillgång till unikt material men även en möjlighet att påverka materialet som skapas i framtiden. Dessutom får du tillgång till ett eget community med bland annat möjlighet att ha direktkontakt med mig. 
Vad kostar det att bli medlem i online-akademin?
Ett medlemskap i online-akademin är till en kostnad av 99kr i månaden eller 960kr per år. Det finns även ett gratis-alternativ som ger dig tillgång till delar av kurserna, träningspassen och bloggen.

Om Max

Max Persson är en modern golfcoach med ett unikt synsätt på golfare och golfsving.  Max är utbildad PGA Club Professional genom PGA of Sweden och arbetade efter sin examen i Östersund med omnejd. 2015 skapade Max MXPGolf.se som nu har växt till Sveriges största plattform för golfinstruktion online. 2021 flyttade Max till Sand Golf Club utanför Jönköping. 

Max brinner för sin egen och golfares utveckling vilket du bland annat kan se i hans vidareutbildningar och framgångsrika arbete med golfare. Klicka på länken nedanför för att läsa mer om Max, hans filosofi och hans utbildningar. 

Favoritkurser i online-akademin

Den stora sliceguiden!

Slicen är ett stort problem för många golfare. I Den stora sliceguiden djupdyker Max i allting som kan hjälpa dig med din slice.

Under 90 - Spräck drömgränsen!

Drömmer du om att spräcka drömgränsen på 90 slag? Då är detta kursen för dig! 

Clinic med Fredrik & Jesper

Häng med på en tvåtimmars clinic tillsammans med golfproffsen Fredrik Lindblom och Jesper Kennegård. 

Sätt dina nya mål. Utveckla din plan. Gör arbetet och nå nya nivåer i din golf!

Oavsett din historia i golfen har vi alla något gemensamt. Vi vill bli bättre och ha roligare i processen dit. MXPGolf.se arbetar för att hjälpa fler golfare nå just dit. Som en del av vårt community får du en unik möjlighet med stöttning och hjälp hela vägen fram till dina mål. 

Vill du spela bättre golf, nå nya nivåer och utvecklas som spelare är vår online-akademi garanterat någonting för dig!

 

Ge din golf det den behöver idag! 
Har du frågor eller funderingar, skicka dem till oss så hjälps vi åt!

11 + 2 =