MXPGolf.se i Stockholm 2020

Under golfsäsongen 2020 kommer jag att vara i Stockholm och arbeta en gång i månaden. Perioden april till och med oktober är jag på Golfstar Lindö en helg i månaden för att hjälpa dig att utveckla din golf. Jag kommer att erbjuda flera olika upplägg, alla med fokus på att hjälpa dig bli en bättre golfare.

Arbeta med mig
– tre olika alternativ

Jag vill ge alla golfare möjligheterna att arbeta med mig på det sättet som passar dem. Därför hittar du varje tillfälle jag är i Stockholm olika sätt att arbeta med mig. Vill du ha en långsiktig lösning där vi tillsammans jobbar mot säsongens mål? En lektion för att hjälpa dig få koll på slicen? En workshop med inriktning på just det område du vill utveckla? Allting kommer att finnas där!

Coachingprogram

Arbeta långsiktigt tillsammans med mig under hela säsongen riktat mot ditt mål. Träningar på plats i Stockholm med uppföljning online varje vecka och personliga träningsprogram. För dig som vill det där lilla extra säsongen 2020.

Workshops

Heldagar med olika inriktning kommer erbjudas varje tillfälle jag är i Stockholm. Avrostning för alla delar av spelet, golffys, smartare träning och mycket mer. Perfekt för dig som vill djupdyka i specifika ämnen.

Lektioner

Jag erbjuder även enstaka lektioner och lektionspaket för dig som söker det. Boka en lektion eller paket på 3 eller 5-tillfällen för rabatterat pris. Lektionens innehåll anpassas efter dina önskemål och självklart tillgängligt för alla delar av spelet. 

Datum under 2020

Jag är på plats fredag till söndag en helg varje månad under perioden april till och med oktober 2020. Följande datum är planerade för säsongen 2020 – med reservation för ändringar:

– April – Exakta datum kommer snart
– Maj – Vecka 22 – 29-31/5
– Juni – Vecka 26 – 26-28/6
– Juli – Vecka 29 – 17-19/7
– Augusti – Vecka 34 – 21-23/8
– September – Vecka 38 – 18-20/9
– Oktober – Vecka 41 – 9-11/10

 

Priser

 Detta är prisbilden för mina tjänster i Stockholm under 2020. Du hittar mer information om vad Coachingprogrammet innehåller nedan. Varje workshop kommer att ha en egen inbjudan med gällande information för dessa. Lektionerna anpassas efter varje spelares mål och problem. 

MXPGolf.ses 
Coachingprogram

En unik möjlighet för dig och din golf
– april till oktober golfsäsongen 2020!

Max coachingprogram är för dig som vill utveckla din golf oavsett nivå. Har du ett visst HCP du vill uppnå? En drömscore att nå? Eller vill du vinna över kompisarna varje gång ni lirar? Max Coachingprogram är för dig som vill det lilla extra och är redo att jobba för det

Låt oss arbeta tillsammans!

Hör av dig och boka en lektion eller gör en intresseanmälan för kommande workshops! Eller har du kanske frågor om någonting? Anmälan till coachingprogrammen görs via länken ovan. 

Hör av dig!

 

Copyright MXPGolf.se © All rights reserved.