Träningspass hos MXPGolf.se

Här hittar du träningspass inriktade till att hjälpa dig med din träning. Träningspassen finns här för att leda dig igenom din träning snarare än att utbilda dig. Perfekt att ta med dig till rangen eller gymmet. 

Träningspass – Golf

Prestationspass

Prestationsträning är passen som hjälper dig att ta din prestation från träningsområde och driving range ut på golfbanan. Prestationsinriktningen är ofta den delen av träningen som många av oss missar.  Detta är Max favoritsätt att träna upp resultat på golfbanan.

Träningspass – Golffitness

10 övningar för 10 meter - steg 1!

10 övningar för 10 meter är just vad det låter som, 10 övningar som under vintern (eller sommaren) ska hjälpa dig att öka din slaglängd med 10+ meter! Steg 1 innebär att vi fokuserar på din rörlighet och kontrollen av densamma. 

10 övningar för 10 meter - steg 2!

10 övningar för 10 meter är just vad det låter som, 10 övningar som under vintern (eller sommaren) ska hjälpa dig att öka din slaglängd med 10+ meter! Med steg 2 går vi in på övningar med belastning och mer inriktat på styrka/explosivitet. Men kom ihåg, styrka och explosivitet utan kontroll är snarare negativt än positivt!

3DMAPS för golfare

3DMAPS är ett unikt sätt för dig att värma upp eller träna din kropp i samtliga plan av rörelser samt de grundläggande transformationszonerna för mänsklig funktion. Vi tar grunden från 3DMAPS och fortsätter utveckla det för golfare. Den perfekta uppvärmningen eller egna fyspasset. 

 

Mer material är på gång!

Vi arbetar ständigt med att uppdatera utbudet av träningspass på MXPGolf.se. Är det något specifikt du skulle vilja ha hjälp med rekommenderar vi dig verkligen att kontakta oss och berätta mer!

13 + 4 =

 

Copyright MXPGolf.se © All rights reserved.