Adapt Golf - Systemet för dig som vill sänka HCP

Tillsammans med sitt team har Max byggt ett system som hjälper alla golfare att sänka HCP. På MXPGolf+ hittar du grundkursen.
Jag vill sänka HCP!Läs mer om Adapt Golf

Har du tröttnat på att det går bättre på rangen och övningsområdet än på banan? Då är du på rätt ställe!

Adapt Golf är HCP-sänkning och lägre scorer – systematiserat. Max och hans team utgick ifrån vad spelare saknar för att skjuta lägre scorer och svaret var INTE teknik. 

I Adapt Golf har vi identifierat fem grundläggande delar som påverkar alla golfare. Vare sig vi är medvetna om det eller inte. Fem saker som alla golfare har under sin kontroll. Proffs som amatörer. Fem saker som INTE är hur du svingar klubban eller massor av träningstimmar på rangen. 

Via MXPGolf+ får du full tillgång till Adapt Golfs grundkurs med alla resurser. Dessutom får du hjälpen av Max och hans team för att lyckas med dina mål genom Adapt Golf. Vill du lära dig mer om systemet? Längre ner hittar du mer information. Vill du börja dina resa mott ett lägre HCP idag? Gå med i MXPGolf+ via knappen här under. 

Max om Adapt Golf:

“Alla golfare jag träffar vill sänka HCP och scorer. Vi tror bara att enda vägen dit är att utveckla sin teknik. Men så är det faktiskt inte.”

“Den vanligaste golfaren jag träffar är spelare som är frustrerade med brist på utveckling. Trots träning och tid förändras inte resultatet. Adapt Golf ändrar på det.”

“Detta förändrar helt hur golfare ser på sitt eget spel. Och faktum är att det är precis vad de flesta spealre behöver. Jag hjälper dem gärna med det.”

Introduktion till Adapt Golf

MXPGolf.se © 2023