Vill du ha Max som din golftränare?

Du kan träna med Max på Sand Golf Club, Halmstad Golfarena eller online. Välj det som passar dig bäst!
Träna med MaxOnllne-lektioner

Max Persson är tränaren som specialiserat sig på att arbeta med klubbgolfare som vill skjuta lägre scorer och sänka HCP. 

Max filosfi är enkel – han vill göra dig till en bättre golfspelare, på golfbanan! Det innebär att all träning och coachning utgår ifrån samma sak – resultat! 

Träning med Max är annorlunda. För Max är den viktigaste punkten för alla golfare resultatet på banan. Att svinga klubban bättre på rangen är ett bra steg på vägen men det ska kunnas tas med ut på golfbanan och leverera. Därför ser Max på ditt golfspel som en helhet och alla spelares helheter ser olika ut. 

Har du ett tydligt mål med din golf? Låt Max hjälpa dig nå dit. Börja med en nulägesanalys och bygg därifrån ett resultat långsiktigt. Nedan kan du läsa mer om du olika uppläggen Max erbjuder.

Visste du att i ditt medlemskap i MXPGolf+ får du 10% rabatt på alla träningar med Max?

“Max fokus på resultat gjorde så mycket mer än jag trodde. Han visade mig hur jag inte alls behövde slå drivern bättre. Jag hade mycket högre potential än jag trodde.”

– Tobias, HCP 14

“Jag behöver inte länger stå ocn vara frustrerad över att spelet funkar på rangen men inte på banan!

– Pär, HCP 6

“Golfträning har aldrig varit roligare. Nu vet jag varje gång jag går till rangen att jag blir bättre och att det är vad precis mitt spel behöver.”

– Annelie, HCP 23

Arbeta med Max på det sätt som passar dig

Lektioner & coachning – ensam eller i grupp

Golflektioner

Klassiska Golflektionen 50min

1200kr
En perfekt lösning för dig som vill ha hjälp med en specifik sak i ditt golfspel eller vill prova  hur det är att träna med Max.

Uppstarts-paketet 3x50min

3195kr

Vill du starta upp ett arbete med ditt goflspel mot bättre resultat och lägre HCP? Då är detta för dig! Du tränar med Max 3×50 minuter med tid att gå igenom spelet och bygga en plan för framtiden.

Resultat-paketet 5x50min

4995kr

Har du ett tydligt mål att jobba mot? Vill du ha hjälp och guidning på vägen? Då är detta paket med 5 tillfällen á 50minuter helt rätt för dig. Starta med en nulägesanalys av ditt spel och dina mål för att sen tillsamamns med Max skapa ett arbetsssätt som tar dig dit. 

Adapt Golf 

Spelanalys - 120min

1995kr
Vill du sänka ditt HCP? Starta din process med en Spelanalys tillsamamns med Max. Tillsammans med Max analyserar du spelet utifrån resultatsynpunkten och skapar därifrån din plan för att sänka HCP.

Sänka HCP-systemet

4995kr

Lär dig hur du använder Adapt Golf-systemet för att sänka ditt HCP. I paketet ingår spel på banan tillsamamns med Max vid två tillfällen, träning på övningsområdet och ett program för din golfutveckling. *Går att genomföra i en grupp om upp till 3 personer, priset ändras då. 

Road to the Open

1995kr – Uppstartsavgift

För dig som har ett tydligt mål med fullt driv för att nå ditt – ditt eget The Open. Detta program anpassas helt efter dig, dina mål och dina förutsättningar. Vi startar med en spelanalys och lägger därifrån en plan med anpassad prisbild. 

Resultat på banan

9 Hål 1-3 spelare

från 1995kr
Spela 9 hål tillsammans med Max på Sand Golf Club. Efteråt går ni igenom rundan, Max idéer om utveckling och vad som kan göras för att nå ett bättre resultat.
1 person – 1995kr/ exklusive greenfee
2 personer – 2495kr/exklusive greenfee
3 personer – 2995kr/ exklusive greenfee

Caddie-runda - 9 hål

fr 2995kr

En caddierunda innebär att Max blir din caddie. Ni börjar med en gemensam uppvärmning för att Max ska lära sig ditt spel. På banan bestämmer Max allt om ditt spel med fokus på resultat. Ett perfekt sätt att lära sig mer om hur du spelar golf för resultat och potentialen du har.
1 person – 2995kr exklusive greenfee

2 personer – 3995kr exklusive greenfee

Caddie-runda - 18 hål

fr 3495kr

En caddierunda innebär att Max blir din caddie. Ni börjar med en gemensam uppvärmning för att Max ska lära sig ditt spel. På banan bestämmer Max allt om ditt spel med fokus på resultat. Ett perfekt sätt att lära sig mer om hur du spelar golf för resultat och potentialen du har.
1 person – 3495kr exklusive greenfee

2 personer – 4995kr exklusive greenfee

Saknar du 25 minuterslektionen?

För att erbjuda dig som spelare det absolut bästa har vi valt att digitalisera all träning kortare än 50 minuter. Kort och gott för att det finns bättre sätt att göra det på. Vill du ha hjälp men snabbcheck av svingen, närspelsslag eller din puttning? Det mest förmånliga sättet för dig är att filma slaget i två vinklar och skicka filmerna till Max. Max gör en analys, återkommer med drillar, övningar och kommentarer för dig att arbeta på. Ett perfekt sätt att arbeta! 

Online-coachning & Lektioner

Vill du arbeta med Max på distans? Då finns det två alternativ. Digitala lektioner innebär att du får hjälp med just den delen av spelet. Online-coachning är ett mer ingående arbete som är mer långsiktigt. För online-coachning utgår Max ifrån sitt Adapt Golf-system vilket är ett perfekt sätt att arbeta för dig som vill sänka ditt HCP.

Vill du boka en digital lektion eller läsa mer om online-coachning? Klicka på knappen här under. 

MXPGolf.se © 2023