Nyhetsbrevet som hjälper dig skjuta låga scorer!

Varje vecka skickar Max personligen ett nyhetsbrev med tankar och tips för att hjälpa dig spela bättre golf. Gör som över 11.000 andra golfare och gå med idag!
Anmäl mig till nyhetsbrevet!

Varför en digital lektion?

“Den klassiska 25-minuterslektionen är död – eller borde åtminstone vara det. Idag slösar spelare pengar och tränare tid på tjänster som går att göra lika bra digitalt, om inte bättre! Vill du ha hjälp med att förstå hur du slår ett slag bättre, på dina villkor till ett bra pris? Då är digitala lektioner för dig.” – Max Persson

Såhär går det till: 

#1  Ladda ner appen SwingBuddy på din smartphone.

#2  Registrera ett konto.

#3  Välj Max Persson som din tränare.

#4  Filma och ladda upp din sving och beskriv problemet du behöver hjälp med.

#5 Genomför betalningen och vänta på din feedback från Max

#6 Max svarar inom 48 timmar med feedback och övningar att använda när du tränar.

“Max fokus på resultat gjorde så mycket mer än jag trodde. Han visade mig hur jag inte alls behövde slå drivern bättre. Jag hade mycket högre potential än jag trodde.”

– Tobias, HCP 14

“Jag behöver inte länger stå ocn vara frustrerad över att spelet funkar på rangen men inte på banan!

– Pär, HCP 6

“Golfträning har aldrig varit roligare. Nu vet jag varje gång jag går till rangen att jag blir bättre och att det är vad precis mitt spel behöver.”

– Annelie, HCP 23

Onlinecoachning

MXPGolf+ 99kr/månaden

Medlemskapet i MXPGolf+ ger dig inte bara tillgång till massvis med kurser, drillar och övningar och mycket mer. Du får också tillgång till grundutbildningen i Adapt Golf med samtliga resurser och feedback från Max och hans team.
Klicka här för att läsa mer.

Adapt Golf Online

995kr/månaden

Vill du skjuta lägre scorer och sänka HCP med hjälp av Adapt Golf-systemet? Då är denna tjänst för dig. Max coachar dig igenom Adapt Golf och användningen av systemets alla delar för att hjälpa dig lyckas. 

Road to the Open Online

2495kr/månad

Har du ett långsiktigt mål du arbetar mot och vill ha en personlig coach som hjälper dig dit? Då är detta tjänsten för dig. Max kan vara din golftränare och resultatcoach digitalt. Vi utgår ifrån Adapt Golf-systemet och bygger vidare planen för speicifkt dig och ditt exakta mål. 

4 + 15 =

MXPGolf.se © 2023