Golftränare eller elitspelare?

Vill du lära dig mer om hur du använder sociala medier för att utveckla din verksamhet? Eller vill du använda Adapt Golf? Max hjälper dig!
Mer om Sociala MedierMer om Adapt Golf

Varför sociala medier?

%

av Sveriges internetanvändare använder sociala medier dagligen.

%

av Sveriges internetanvändare använder Facebook dagligen.

%

av Sveriges internetanvändare använder Instagram dagligen.

“Tränare och spelare förstår inte hur stor efterfrågan det finns på sociala medier idag, eller vad det kan göra för deras varumärke och verksamhet.”

Max Persson

Sociala medier för golftränare och elitspelare

Funderar du på vad sociala medier kan göra för dig och din verksamhet? Eller vill du lära dig mer om hur du använder de sociala plattformarna för att nå fler golfare? 

Max har arbetat med sociala medier i Golfsverige i drygt åtta års tid och har erfarenheter av de flesta plattformar. Längs med vägen har han hjälpt allt ifrån andra golftränare till golfanläggningar och elitsatsande spelare att lyckas. Allt baserat på sin egen erfarenhet. 

“Adapt Golf är exakt det jag har försökt köpa av flera olika tränare genom åren. Äntligen är det här!”

– Christopher, HCP 11 till 1 på två säsonger

“Ett system som jag tydligt kan följa och förstå till golfen är fantastiskt.”

– Daniel, HCP 7

“Max har fått mig att förstå att jag faktiskt bara bryr mig om min score och HCP, och det är okej! Äntligen!”

– Stefan, HCP 8

Adapt Golf 

Tillsammans med sitt team har Max byggt ett system som hjälper golfare att sänka sitt HCP och nå sina drömscorer på golfbanan. Max och hans team har tagit populära och framgångsrika koncept och paketerat dem på ett tydligt sätt. Paketeringen hjälper tränare och spelare att erbjuda en tydlig tjänst som ger spelarna precis det de vill ha.

Utbildningarna i Adapt Golf-systemet går att göra både digitalt och fysiskt. Vi erbjuder olika upplägg för att kunna vara så flexibla som möjligt. Är du intresserad och vill veta mer? Klicka på knappen nedan och hör av dig.

MXPGolf.se © 2023