Max Persson är en driven och unik golf-

 och resultatcoach med specialisering på 

HCP-sänkning.

Max Persson är en unik golf- och resultatcoach med specialisering mot att sänka HCP.

Han har rest världen runt för att lära sig mer om golfen och kärleken till sporten. Alltid med drivet att hjälpa de vanliga golfarna att utveckla sitt golfspel, nå bättre resultat och sänka HCP. Max filosofi bygger på glädje och förståelse till spelet och att på enklast möjliga vis skapa en utveckling. Läs mer om hur golfen har förändrat Max och hur Max förändrar golfen för sina spelare.

Kärleken till spelet – inte till träning

Max började sin resa som golfspelare på barnsben. Drömmen som junior var proffslivet och tanken på att vinna de stora tävlingarna drev honom. När det var dags att ta steget från junior till senior insåg han en sak, han älskade spelet, han älskade utmaningen banan bjöd på, men han avskydde att träna. Det som tog Max till sitt låga HCP var inte timmarna på rangen, det var timmarna på banan och den träning det innebar. Snart blev det tydligt att en proffskarriär skulle behöva mycket mer träning och han var inte redo. Istället styrde Max om sina tankar till att bli golftränare.

Drivkraften att hjälpa andra

Under de kommande tio åren arbetade Max som tränare på olika klubbar. Han var hungrig för mer kunskap och förståelse vilket ledde honom att utbilda sig först hos PGA of Sweden. Snart fördjupade han sig i allt från Titleist Performance Institute till BioSwing Dynamics och mycket mer. Max sökte hela tiden ny kunskap eftesom han aldrig upplevde att han hittade rätt. Han kunde få spelaren att svinga bättre men scoren följde inte med.

 

2019 kom Max i kontakt med personer som än idag är hans mentorer. Dessa personer hjälpte Max att se en annan sida av golfen, coachandet och förståelsen för utveckling i det vi alla bryr oss om – resultat. Sen dess har Max filosofi förändrats helt och idag är Max huvudfokus resultat och HCP-sänkningar för personer på alla nivåer.  

MXPGolf.se

 2015 startade Max MXPGolf.se – idag Sveriges största plattform för golfinstruktion och golfutveckling online. Max har som uppdrag att göra golfutveckling ännu mer lättillgänglig för alla golfare samtidigt som han sprider glädjen och kärleken för golfen till så många personer som möjligt. Max ser vilken styrka golfen har i sig på så många olika sätt och fördelarna är många.

Max älskar att snacka golf och diskuterar gärna tankar och idéer om golfsvingen, spelet och dess framtid. Vilket också är en av anledningarna till att han älskar arbetet han gör online. Att kunna hålla kontakt med och hjälpa spelare över hela världen har bara hjälpt inspirera Max själv massor.

 

MXPGolf.se © 2023